Uw ervaren bedrijfshovenier in de gemeente Nieuwveen en omgeving

Neem contact met ons op

Hoogkamer Hoveniersbedrijf heeft in de loop der jaren het aangezicht van veel bedrijven, kantoren en instellingen aanzienlijk verfraaid met een prachtig verzorgde tuin. De aanleg en het onderhoud van een bedrijfstuin vereisen een unieke aanpak. Uw bedrijfstuin moet natuurlijk een geweldige vormgeving hebben, maar ook de functionaliteit speelt een belangrijke rol. Hierbij zijn wij van mening dat het resultaat inspiratie moet geven aan zowel uw bezoekers als uw medewerkers.

De voordelen van een bedrijfstuin

Een nette bedrijfstuin geeft uw pand niet alleen een verzorgde, uitnodigende uitstraling, maar biedt ook diverse voordelen voor uw personeel. Zo kan een natuurlijke omgeving een rustgevend effect hebben. Dit is motiverend voor uw medewerkers en zorgt voor een plezierige werkomgeving. Hoogkamer Hoveniersbedrijf legt een tuin aan die perfect bij uw bedrijf, organisatie of instelling past. Natuurlijk nemen wij ook graag het (incidentele of regelmatige) onderhoud voor onze rekening, zodat uw bedrijfstuin te allen tijde een professionele uitstraling heeft.

Vraag een offerte aan

Onze werkzaamheden voor bedrijven

Ook voor bedrijven, instellingen en andere organisaties biedt Hoogkamer Hoveniersbedrijf uit Nieuwveen tuinaanleg en tuinonderhoud. Bij de aanleg van uw bedrijfstuin kan dit gaan om kleine aanpassingen of een geheel nieuw tuinontwerp.

Tuinonderhoud voeren wij incidenteel of periodiek voor u uit. Wilt u graag een onderhoudscontract afsluiten met onze bedrijfshoveniers, zodat uw tuin er altijd in perfecte staat bij ligt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Meer over tuinonderhoud
Telefoon icoon

Wilt u onze bedrijfshoveniers inschakelen? Neem contact op met Hoogkamer Hoveniersbedrijf uit Nieuwveen.

Neem contact met ons op